X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Как да поръчам?

Как да поръчам

Можете да направите своята поръчка онлайн на PIATRAONLINE.bg, по телефон на +359 879 51 60 50  или с имейл на office@piatraonline.bg.

Ако възникнат технически затруднения в процеса на поръчване, опитайте да използвате друг браузър като Google Chrome или Mozilla Firefox. Продуктът, който искате да поръчате, може да бъде намерен с помощта на търсачката в сайта или директно в категорията на съответния продукт. С натискане на бутона ДОБАВЕТЕ, продуктът автоматично се прехвърля в пазарската ви количка, която ще видите в горния десен ъгъл на страницата на продукта.

След като добавите всички продукти, които желаете да поръчате, можете да продължите с покупката като натиснете бутона МОЯТА ПОРЪЧКА в горния десен ъгъл. Там можете да проверите дали успешно са добавени всички желани продукти в точните количества. Там ще откриете и бутона ЗАВЪРШЕТЕ ПОРЪЧКАТА. Щом го натиснете ще бъдете прехвърлени към нова страница.

Последната стъпка в процеса е да попълните формата с данни за плащане и да изберете начина, по който ще платите.

След като попълните данните и натиснете бутона ПОРЪЧАЙТЕ, ще получите потвърждение за поръчката по имейл или телефонно обаждане във възможно най-кратък срок .

Как да поръчам по телефона?
С едно позвъняване на номер +359 879 51 60 50, където ви очакват нашите консултанти, които с радост ще ви съдействат.

Как да поръчам по имейл?
Може да ни изпратите вашата поръчка с имейл на адрес office@piatraonline.bg. Поръчката по имейл е необходимо да съдържа следната информация:
Тема на имейла: думите НОВА ПОРЪЧКА и вашето име
Съдържание на имейла:
1. Наименованието и количеството на желания продукти
2. Вашето собствено и фамилно име. Ако желаете да получите фактура, моля опишете необходимите за издаване на фактура данни (име на фирма, номер по БУЛСТАТ/ЕИК, адрес, МОЛ)
3. Телефонен номер
4. Метод на плащане
5. Населено място и пощенски код
6. Адрес на доставка
7. Бележки към поръчката

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център