X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Как доставяме вашите продукти?

Как доставяме вашите продукти:

Ако поръчаните продукти са в наличност, доставката обикновено отнема от 3 до 10 работни дни от момента на получаване на плащането.

Ако желаните от вас продукти не са налични в момента или бихте искали да поръчате специални изделия, условията за доставка могат да се променят. След като се съгласим за дата на доставката, правим всичко по силите си да спазим коректно този срок. Понякога обаче възникват обстоятелства извън нашия контрол (например политическа криза, която може да засегне международния транспорт, промени в графика на транспортните фирми, с които работим, непредвидени екстремни климатични условия, труден достъп до адрес и др.). В случай че възникнат такива обстоятелства, ще ви информираме за забавянето във възможно най-кратък срок.

ВАЖНО! Ако искате да научите повече за статуса на поръчката ви, най-бързият и удобен начин е да се свържете с нас по телефона или да ни изпратите имейл с номера на поръчката, а ние ще направим проверка възможно най-скоро.

За всички доставки отговарят нашите оторизирани логистични партньори.
 

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център