X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

 

Препарат за блясък за естествен камък, гланцирана и неполирана керамика LTP Glaze Protector (само за интериорна употреба) LTP Glaze Protector - 1L

Продуктов номер : IPN-1024
Сравни
Описание

Представяме ви висококласен импрегнатор, създаден за професионална употреба. Това изделие лесно и успешно заменя акрилните лакове. LTP Glaze Protector импрегнира повърхностите — щом бъде нанесен, той образува микрослой, създаващ впечатление за току-що почистена повърхност, който придава изключителна устойчивост на износване и петна. Той може да се използва върху всякакви повърхности от естествен камък. Продуктът не изисква поддръжка. Той защитава повърхностите и подобрява състоянието им. Доставяме бързо с наложен платеж при получаване.

Предимства на LTP GLAZE PROTECTOR
Устойчив на интензивно натоварване, минимална нужда от поддръжка.
Повишена устойчивост на петна и износване.
Специално предназначен за интериорни пространства.
Създава ефект на току-що почистена повърхност. 
Перфектен за бледи материали (шистов камък, варовик и пр.)

Указания за употреба:
За новоположени повърхности: преди нанасяне те трябва да бъдат напълно сухи и чисти, без замърсявания от цимент и фугиращи смеси (вж. LTP Grout Stain Remover).  

За стари повърхности: преди употреба почистете и обезмаслете повърхностите с LTP Grimex, след което отмийте старателно. Оставете повърхностите да изсъхнат добре (24 часа). Ако е останала дори малко влага във фугите, препаратът LTP Glaze Protector може да образува непрозрачно покритие при изсъхването си или да не достигне пълната си твърдост.

Предназначен само за интериорно приложение (без мокри помещения и душкабини)

Нанасяне:
Нанесете с мека кърпа, напоена с препарата. За да напоите кърпата, налейте препарата в отделен съд. Потопете кърпата в препарата и след това я изцедете. Сгънете кърпата на две и нанесете равномерен слой върху повърхността, без да търкате. Нанасянето на слоеве се повтаря до получаване на равномерно, тънко покритие (средно 3 пъти). Оставете да изсъхне (1 час). За по-силен блясък, всеки следващ слой се нанася перпендикулярно на предишния (не повече от 6 слоя).

Не нанасяйте прекомерни количества, за да не се образуват неестетични наслагвания и/или намали ефикасността на продукта. Нанесеният препарат се втвърдява за около един час, но са необходими още три дни за постигане на пълната му твърдост и водоустойчивост. Ако не сте сигурни как да нанасяте, първо изпробвайте върху останали ви излишни плочки, за да установите правилния начин и оптималния брой слоеве. Да се избягват екстремни температури. Не използвайте върху гумирани настилки.

Поддръжка:
Редовно метете пода. Използвайте LTP Floorshine за почистване и защита на обработените повърхности. При износване на импрегниращия слой, нанесете още LTP Glaze Protector на съответните места. Понякога е желателно пълно подновяване на импрегниращия слой. В тези случаи използвайте LTP Grimex, за да отстраните предишния импрегниращ слой, преди да нанесете новия. Избягвайте употребата на силни препарати за почистване на повърхностите, обработени с LTP Glaze Protector.

Разход:
1 л = 30-40 кв.м (на един слой) в зависимост от порьозността на повърхността.

Внимание:
Да се съхранява на недостъпно за деца място, където няма опасност от замръзване. Да се избягват екстремни температури. Избягвайте употребата на силни препарати за почистване на повърхностите, обработени с LTP Glaze Protector.

Техническа информация
Допълнителна информация Не трябва да се нанася в твърде много слоеве, защото това може да доведе до намалена ефективност на продукта. Втвърдява се след около час, но може да го оставите да съхне до три дни, за да придобие пълната си плътност и устойчивост към вода.
Начин на опаковка 6 броя / опаковка
Продуктов номер IPN-1024
Детайли за поръчка
Минимално количество за поръчка 1 бройка#1бройка#1 Брой
Опаковка Брой#1 L (Опаковка 6бр.) или 5L (Опаковка 4бр.)#Брой
Продуктови характеристики
Доставка Доставяме до всяка точка на България. Изпращаме и безплатни мостри, за да сте сигурни в избора си. Насреща сме да обсъдим заедно детайлите по доставката на вашата поръчка – просто ни се обадете.
Начин на калкулация Цена/Брой
Подходящо за Интериор - стенни облицовки
Интериор - подови настилки
Препоръчително за Баня
Кухня
Дневна
Тегло
Брутно ед. тегло с опаковка (кг) 7 кг
Нетно общо тегло без опаковка (кг) 560 кг
Характеристики
Вариации в цвета Малко
Мерна единица см
Коментари за продукта
За момента няма коментари от наши клиенти.
Напишете коментар

 

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси