X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Безплатни мостри

Безплатни мостри

За да направите правилния избор на естествен камък – този, който съчетава естетичното с практичното, е нужно да обмислите няколко основни фактора като характеристики на съответния естествен камък, плюсове и минуси, място на приложение и др. Освен това е нужно и да докоснете камъка и да видите дали, къде и как ще пасне в атмосферата, в която искате да го вградите. Не на последно място си напомняме, че естественият камък е дългосрочна придобивка – ще го имате много, много години, затова е важно да направите точния избор още в самото начало.

Но не се тревожете, тъй като не е нужно да направите тази преценка сами – ние сме винаги на линия, за да ви помогнем с всичката информация, опит и знания, които имаме зад гърба си. Можете да разчитате на нашите експерти за консултация и съвет – вашето обаждане е винаги добре дошло.

За да ви улесним в избора и да ви дадем възможност да пипнете камъка, който сте си харесали или за който се чудите, изпращаме до 4 безплатни мостри. Мострите се доставят в кутия, като на гърба на всяка има етикет с вида и модела камък. Цената на доставката се заплаща от клиента при получаване на пратката и се определя след като предварително уточним детайлите заедно. Изпращаме мострите по куриер до няколко дни.

Мострите, които изпращаме са с информативна цел и представят най-приблизително продуктите. Напомняме, че не бива да се считат за 100% стандартни и еднакви, тъй като продуктите, които впоследствие ще ви бъдат доставени са изработени от естествен материал, при който е съвсем нормално и типично да има леки вариации в цвета, текстурата, рисунъка и размера. Тези променливи са извън нашия контрол, както и извън контрола на нашите доставчици.

За да получите желаните мостри от нашия уебсайт, ни изпратете имейл или се свържете дирекно с нас по телефона. Имайте предвид, че не винаги разполагаме с мостри от всички видове и модели камък.

За повече подробности и допълнителна информация, ние сме на линия на телефон +359 879 51 60 50  или на имейл: office@piatraonline.bg

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси