X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Шоурум

Разгледайте виртуално нашия шоурум в Букурещ, Румъния, а скоро ще можем да ви посрещнем на живо и в новия ни дом в Кресна, България.

Шоурумът на PIATRAONLINE в България в момента се строи с обещанието, че там ще намерите най-пълната и разнообразна гама от естествен камък и продукти от естествен камък. Интериорът е решен, така че да направим процеса на подбор максимално лесен, удобен и приятен за вас. Разполагаме с над 1 500 висококачествени продукти, от които да избирате, както и много идеи, от които да се вдъхновите – всичко това заслужава специално и просторно място. И тъй като естественият камък е материал, който „преживяваме“ не само с очи, но и с допир, знаем колко е важно да се докоснете до камъка, за да направите своя избор както с погледа, така и с осезанието си. А екипът ни от опитни консултанти е на разположение да отговори на всичките ви въпроси и да ви навигира умело и дискретно в избора на точния материал.

В нашия бъдещ шоурум, освен материали и идеи, ще можете да посетите дневни курсове по различни теми, свързани с архитектурата, интериорния дизайн и как да използвате естествения камък в дома, офиса и градината. Освен това ще организираме и различни преживявания – както специализирани и образователни, така и творчески, забавни и дори семейни.

Абонирайте се нашия бюлетин и следете социалните ни мрежи, за да научите първи всичко най-ново, интересно и вълнуващо покрай бъдещия шоурум на PIATRAONLINE в България – нямаме търпение да ви разкажем!

Защо в Кресна?

Град Кресна е домът на „Раймар“. Това е мястото, където работим и даваме работа, където развиваме идеи и където съхраняваме естествен камък от цял свят. Мястото, което е наше и където можем да построим шоурума на нашите мечти – така, както си го представяме, без ограниченията на външни фактори като ограничено пространство, съобразяване с характеристиките на вече изградено пространство или пък неудобна локация било то и в столицата. За нас възможността да изградим шоурума си в гр. Кресна е възможност да сме свободни в идеите и действията си и да правим нещата по свой начин, както винаги сме се стремили. Намираме се на час и половина от София и по път за гръцките плажове, но ако не може да си организирате разходка до нас, винаги може да се свържете с нас за безплатни мостри, консултация и всякакви въпроси, свързани с естествения камък.

Свържете се с нас на телефон +359 879 51 60 50 или с имейл на office@piatraonline.bg
 

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център