X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Сертификати

Американски институт по мрамор

 

PIATRAONLINE е член на Американския институт по мрамора от 2015 г. Членството ни дава подкрепата на световнопризнатата организация, както и етичен кодекс, който ние уважаваме и спазваме от самото начало. Сертификацията от Американския институт по мрамора е международно признание за стойност и етичност в добиването и продажбата на естествен камък.
Като член на Американския институт по мрамора PIATRAONLINE неотменно спазва етичния кодекс на тази международна организация. В резултат на това:
1. Продължаваме да развиваме бизнес, базиран на принципите на честност, интегритет, качество и експертиза.
2. Изцяло спазваме стандартите за здравословност, безопасност и качество на нашите продукти и услуги.
3. Подхождаме с уважение и отговорност към нашите клиенти, служители, подизпълнители и доставчици.
4. Насърчаваме развитието и откритието на нови материали, техники, инструменти и оборудване. Същевременно стимулираме и подкрепяме подобряването на методите на производство и монтаж на естествен камък.
5. Уверяваме се, че както нашите клиенти, така и нашите служители, са информирани за нашите продукти и процедури за монтаж и последваща грижа.
6. Подкрепяме сътрудничеството в рамките на индустрията и бизнес общността в нашата страна и по света.
PIATRAONLINE и Американския институт по мрамора ще продължат да работят заедно за промотирането на естествения камък като устойчиво решение за потребителите, инженерите, архитектите и дизайнерите, защото сме убедени във функционалността, издръжливостта и специалната красота на този естествен материал.
Сертификатът от Американския институт по мрамора е чест и отговорност за нас.

Международна сертифицираща асоциация ICERTIAS, Швейцария

 

Международната сертифицираща асоциация ICERTIAS е интернационална организация, базирана в Цюрих и оперираща в над 40 страни на 4 континента. Организацията подкрепя и промотира в глобален мащаб качеството на продуктите и услугите, които компаниите предлагат на клиентите.
PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL и носител на сертификата „Приятел на клиента“ през 2017. Тази сертификация е потвърждение за спазване и прилагане на най-високите международни стандарти в обслужването на клиенти. Условията за сертификация от ICERTIAS се базират на ясна и прозрачна информация достъпна без дискриминация. Всичките ни клиенти са равни, без да са дискриминирани по пол, сексуална ориентация, раса, националност или религия. ICERTIAS също така следи как предлаганите услуги и процедури имат положителен ефект върху качеството на живот и здравето на нашите клиенти. Това е наша основна грижа, тъй като напълно съзнаваме важността на опазването на околната среда при добиването на камък и различните процеси, които водят до генериране на отпадък вследствие на търговията с естествен камък.
Международната сертифицираща асоциация известна в цял свят със сертификатите Награда Най-добра покупка (bestbuyaward.org), Медал за качество QUDAL (qudal.com) и Приятел на клиента на ICERTIAS (customersfriend.org). Дейността на тази организация е получила положителни оценки от големи медийни групи като Bloomberg, CBS, NBC, Fox, The Wall Street Journal, Yahoo News, фокусирани основно върху резултатите от маркетингови проучвания на ICERTIAS.
Някои от най-известните глобални компании притежават сертификати от ICERTIAS: Procter and Gamble, Unilever, HP, T-Mobile, Danone, Bonduelle, Bosch, Unicredit, Intesa, Nestlé, Dr. Oetker, Heidelberg Cement, Holcim, Henkel, Vaillant, Billa, Aldi, Lidl и др.

Асоциация на румънския мебелен клуб

 

Асоциацията на румънския мебелен клуб (Asociatia Clubul Roman de Mobila - A.C.R.M.) е основана в подкрепа на румънското мебелно производство, като създава ефективна комуникация между вътрешни и външни партньори, същевременно обучавайки служителите в индустрията. През 2017 PIATRAONLINE се присъединява към 42 компании-членки. Целта е да се постигне максимално единство на основните играчи в този сектор и цялостен подход към взаимоотношенията клиенти-доставчици, така че местните продукти да са конкурентноспособни както на вътрешния, така и на външния пазар.
В рамките на асоциация PIATRAONLINE повиши стандарта благодарение на сертификатите си от Американския институт по мрамора и дълбоката експертиза в сферата на естествения камък: облицовки за мебели, декорации, инкрустации и т.н.

 

Асоциация на строителните компании

Асоциацията на работодателите в строителния сектор е член на Европейското обединение на строителите и афилиация на Генералния съюз на индустриите в Румъния. Тази организация защитава интересите на строителите в рамките на комитети за социален диалог от министерствата, занимаващи се със строителство. Основните цели на Асоциацията на строителните компании са: популяризиране на външни пазари, подкрепа за стратегически инвестиции, привличане на чужди инвеститори, социален диалог за предотвратяване на конфликти в тази среда.
В този контекст партньорството на ROCK STAR CONSTRUCT, собственик на търговската марка PIATRAONLINE, от 2017 г. с Асоциацията на строителните компании е съвсем естествено, предвид важността на строителната индустрия за нас и ролята в рамките на правителствените структури, чрез активно участие, преговори и работа за по-безопасно или по-процъфтяващо общество.

 

Румънска търговско-индустриална камара

 

Румънската търговско-индустриална камара е една от най-важните професионални организации в Румъния през последните 150 години. Поддръжник на свободната пазарна икономика, Румънската търговско-индустриална камара допринася активно за развитието на бизнес климата в Румъния. Rock Star Construct, собственик на търговската марка PIATRAONLINE, е член на Румънската търговско-индустриална камара от 2017 г. и е в съответствие с целите на организацията: възстановяване и развитие на пазарната икономика в Румъния, промотиране на професионалното образование, основаване на модерен Експо център (Romexpo SA) и развитие на икономически връзки на европейско и международно ниво.

Система за управление на качеството – ISO 9001

 

Качеството на търговската дейност винаги е било в основния фокус на Rock Star Construct. Стандартът ISO 9001 е доказателство за съобразяване с правило, признато в цял свят, за качеството на предлаганите услуги и управлението на нашата организация. Анализът на управленските процеси и отношения в компанията, процедурите, свързани с всяка една система, проверка и форматиране на документи и т.н. – всички те и много други са доказателство, че представянето ни е основано на ясно дефиниран мениджмънт, одитиран от акредитирана институция.

houzz.com

 

PIATRAONLINE е партньор на houzz.com, една от най-влиятелните в Съединените щати онлайн платформи за интериорен и екстериорен дизайн и декорация. Тази тема е една от най-развитите, актуалните и творчески интересните в Щатите и това, че сме част от тази платформа е чест за нас, както и доказателство за доверието на международните ни партньори в нашата експертност.

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси