X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Политика за защита на личните данни

PIATRAONLINE е регистриана марка в ANSPDCP (Национален център за защита на данните в Румъния) под номер: 3077

Според българското законодателство и в частност Закона за защита на личните данни в сила от 01.01.2002 г. за защита на лицата по отношение обработката на личните им данни и свободното движение на тези данни, PIATRAONLINE.BG е длъжна да ползва при напълно безопасни условия и само и единствено за посочените цели вашите лични данни, които предоставяте когато правите поръчка.

Купувачът няма право да споделя с трети страни, при никакви обстоятелства, каквато и да било частна информация на Продавача, в противен случай Купувачът ще дължи неустойки. Физически или юридически лица, имащи достъп до тези конфиденциални данни са самото лице, партньорите на оператора, доставчици на услуги и стоки.
Продавачът си запазва правото да използва информацията, предоставена от Купувача с цел да реализира споразумението. Купувачът също така няма да прави публично достояние каквато и да било информация за споразумението към трети лица без писменото съгласие на Продавача.
Продавачът си запазва правото, въз основа на предварително съгласие от страна на Купувача, да съхранява и използва в своя полза, с цел реализиране на маркетингови активности, информация, фактури или друго, предоставени от Купувача чрез уебсайта "PIATRAONLINE.BG". Продавачът няма да предоставя на трети лица информация, предоставена от Купувача, освен на партньори, с които е сключено споразумение за защита на данните на Купувача.

Когато използва уебсайта на Продавача, Купувачът ще предостави на Продавача лична информация, която ще се използва само с цел завършване на поръчката, подготовка за доставка, в случай че възникнат въпроси и за информиране на Купувачите за специални оферти или нови продукти.

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси