X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Наличност на склад

Наличност на склад

Наличните на склад продукти са отбелязани със зелен етикет „в наличност“.

Ако продуктът в момента не е в наличност, е отбелязан с оранжев етикет „със заявка“ и ще бъде приведен в наличност във възможно най-кратък срок. Препоръчваме ви да се свържете с нас на телефон +359 879 51 60 50, за да уточним датата, на която продуктът ще е наличен. Ако решите да направите предварителна заявка, е необходимо да заплатите авансово 40% от стойността на поръчката. Останалата част от сумата се заплаща, когато продуктът пристигне в нашия склад. Поръчката ви ще бъде доставена само след като получим пълната дължима сума.

Продуктите, маркирани с червен етикет „не е в наличност“, са изчерпани и временно не могат да бъдат заявени и поръчани.

Важно! При поръчка по предварителна заявка можем да доставим в различни размери, дебелини и материали, в зависимост от желаното количество. Ще се радваме да ви дадем пълна информация, съвети и консултация, затова просто се свържете с нас по най-удобния за вас начин и заедно ще уточним детайлите на вашата поръчка.

Съвет! Над 90% от продуктите на нашия уебсайт са в наличност на склад с площ нас 150.000 кв.м. Въпреки това е възможно да възникнат непредвидени обстоятелства за някои продукти и е възможно желаният от вас продукт междувременно да е свършил на склад, тъй като наличностите много бързо намаляват.
Ако искате да сте сигурни, че желаният от вас продукт ще остане на склад, можете да резервирате поръчката си като направите авансово плащане по банков път.

 

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси