X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

За насPIATRAONLINE e регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ.

Мисия: Да помогнем на любителите на красотата и дизайна – независимо дали са специалисти в областта или крайни потребители (или хора с идеи и въображение, както ние предпочитаме да ги наричаме) – да превърнат идеите си в реалност. Всеки нов проект е като бяло платно, а ние разполагаме с пълна палитра от цветове, с която да го изрисувате. Селекцията от продукти и нашият шоурум в Букурещ са направени така, че дизайн ентусиастите да се почувстват като „дете в магазин за лакомства“. Екипът ни от специалисти подбира материали от най-високо качество спрямо глобалните тенденции, така че да разширим потенциала на всеки проект. Не вярваме в ограничения и компромиси. Окуражаваме клиентите си да дават воля на въображението си, защото имаме готовност да изпълним всеки проект на най-високо ниво.

Визия: Радваме се на богатото разнообразие от идеи и за нас е чест да допринесем за реализацията на вашите проекти. Вярваме в творческия потенциал на нашите клиенти и изцяло се посвещаваме на проекта, когато започнем ново партньорство, а крайният резултат винаги ни смайва. Впечатляващите проекти се раждат тогава, когато въображението срещне качествените материали.

PIATRAONLINE Личност на марката: Ние сме експертът, който ви помага в процеса на реализация на вашата идея, така че крайният резултат да е верен на оригиналния замисъл. Не сме просто техничари, а и хора, чиято страст са дизайнът и архитектурата. Онлайн магазинът и шоурумът ни са източник на вдъхновение за всеки проект, а екипът ни е винаги на разположение да ви посъветва и да ви даде нови и неочаквани идеи. Обичаме и подкрепяме красивия дизайн, затова сме най-добрият избор за интериорни проекти. Следим и сме тясно свързани със световните трендове и проектите на известни дизайнери. PIATRAONLINE е приветлив познавач, винаги готов да си сътрудничи с хора, които споделят любовта ни към дизайна. Общуваме си просто, открито и интелигентно, винаги сме информирани, защото всеки проект, по който работим, се превръща в нашия най-важен проект. Любопитни сме да разберем идеята на клиента и силно вярваме, че не съществува изискване, което да е твърде сложно за нас. Оценяваме и споделяме вниманието към детайла.

Задаваме тенденции с лек и точен подход. Основната ни цел не е да продаваме, а да вдъхновяваме необикновени проекти. Не ни интересуват особено количествата, които поръчвате, а качеството и оригиналността на вашите идеи. За крайния потребител сме като приятел, който разбира от дизайн, архитектура и обработки и който бихте потърсили за съвет, когато искате да вземете важно решение. За архитекта сме част от неговия/нейния екип и заедно споделяме обща цел: да намерим оригинални начини да превърнем визията в реалност.

Изминалите 10 години професионализъм, грижа за клиентите и качество на услугите превърнаха името ни PIATRAONLINE в синоним на престиж и надеждност в над 21 страни по света. Стремим се винаги да сме най-добрите и най-конкурентните, неизменно да сме готови да откликнем на идеите и да разрешим предизвикателствата на нашите клиенти.

Ценности и принципи:
Специална селекция
Опит и експертиза
Страст към красотата
Любопитство и внимание към детайла

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси