X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Защо PIATRAONLINE?

Защо PIATRAONLINE?

Защото вярваме във върховенството на естествените материали – нищо не може да се сравни по красота, усещане, качество и характер с извайваното с векове от природата.

Защото вярваме в живителна сила на връзката с природата. Всеки естествен камък е частица от безкрая и безвремието и свързва всичките ни сетива с извора на живота. Това e материал, който „говори“ не само на очите ни, но и който инстинктивно желаем да докосваме. И в това няма нищо чудно, защото с това докосване възстановяваме първата, древната връзка и усещането да сме „у дома“ придобива своя по-дълбок смисъл.

Защото вярваме, че всеки един от нас може да бъде и е съзидател на собствения си свят. Уважаваме както професионалното око и опитната ръка на архитектите и интериорните дизайнери, така и въображението и идеите на непрофесионалистите. Не делим проектите на дизайнерски и аматьорски – единственото, което правим е да помагаме за осъществяването им по най-добрия възможен начин.

Защото когато природата е творецът, ние нямаме право на компромиси с качеството. Днес естествен камък се внася от цял свят. Затова пожелахме да направим следващата крачка като подсилим международните партньорства и така да подобрим работните практики във веригата на доставките от Азия до Южна Америка. Следваме стриктна политика, която ясно поставя определени критерии, на които нашите доставчици трябва да отговарят, за да си сътрудничат с нас за неопределен период от време. Взаимоотношенията, които развихме през последните 11 години ни позволяват да предлагаме продукти от най-високо качество, както и надеждно обслужване, постоянни наличности и доставки винаги точно навреме.

Тъй като качеството на естествения камък е тясно свързано със стриктна и прецизна селекция на продукти:

  • Доставяме колкото е възможно повече камък от едни и също блокове и партиди;
  • Предоставяме изчерпателна и прозрачна информация за нашите продукти;
  • Уверяваме се, че разполагаме с достатъчно продукти в наличност така че да започнете и да завършите проекта си с материал от една и съща уникална и хомогенна партида;
  • Интегрираме устойчивост във всичките ни корпоративни процеси.

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център
Често задавани въпроси