X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

Защо PIATRAONLINE?

Защо PIATRAONLINE?

 

Защото днес естествен камък се внася от цял свят. Пожелахме да направим следващата крачка като подсилим международните партньорства и така да подобрим работните практики във веригата на доставките от Азия до Южна Америка. Стриктна политика, която ясно поставя определени критерии, на които нашите доставчици трябва да отговарят, за да си сътрудничат с нас за неопределен период от време. Взаимоотношенията, които развихме през последните 11 години ни позволяват да предлагаме продукти от най-високо качество, както и надеждно обслужване, постоянни наличности и доставки винаги точно навреме.

Бихме искали да осигурим на професионалистите в строителната индустрия огромен избор от качествен естествен камък на достъпни цени без никакви компромиси по отношение на услугите и поддръжката, които предоставяме. Желанието ни е да се усъвършенстваме във всеки аспект на нашия бизнес, като на първо място и преди всичко останало в нашата ежедневна дейност поставяме качеството. Стремим се не само да предоставим на нашите клиенти материали от първокласно качество, но и да им покажем, да направим така че да почувстват, че прилагаме същите високи стандарти във всички сфери на нашата дейност.

Тъй като качеството на естествения камък е тясно свързано със стриктна и прецизна селекция на продукти:

  • Доставяме колкото е възможно повече камък от едни и също блокове и партиди;
  • Предоставяме изчерпателна и прозрачна информация за нашите продукти;
  • Уверяваме се, че разполагаме с достатъчно продукти в наличност така че да започнете и да завършите проекта си с материал от една и съща уникална и хомогенна партида;
  • Интегрираме устойчивост във всичките ни корпоративни процеси.

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център