X

Можете да сравнявате до 4 продукта!

ЕСТЕСТВЕН КАМЪК
ЕСТЕСТВЕН КАМЪК

 

Бяла Рушита Мраморна Мозайка (50 КГ Чувал) 3-5 мм (50 кг чувал)

Продуктов номер : MPN-2002
Сравни
Описание

Открийте прекрасния бял мраморен чакъл Ruschita ! Градински декоративни естествени камъни могат да ви предложат повече решения, отколкото можете да си представите за озеленяване на вашата къща и градина. За по-стилен външен вид можете да използвате мраморен чакъл. А за по-селски или дива природа можете да използвате и мраморен чакъл . White Ruschita Мраморен чакъл се превръща в атракция, когато се използва за екстериорно озеленяване: обществени или жилищни градини, пътеки, паркове. И тъй като чакълът се предлага в много размери, можете да го използвате успешно и в проекти за интериорна декорация като: офиси, дневни, хотели, ресторанти и др.

Бяла Ruschita Мраморът Gravel има голяма гъвкавост, което го прави идеален за най-креативните умове в интериорния дизайн и озеленяването. Специфичните размери и фактът, че се предлагат опаковани в чували с лекота на употреба (50 кг), правят този чакъл много лесен за подреждане на всяко място. Изпробвайте сега нашия чакъл , произведен от известния Ruschita Marble . Можем да го изпратим навсякъде в Румъния и минималната поръчка е 60 чувала (3 тона) .

Техническа информация
Дължина (м) m
Единично тегло 30 кг
Детайли за поръчка
Опаковка Чувал
Информация за поръчка
Доставка Поръчайте сега и ще доставим с камиони в Европа или с международни контейнери. Независимо от количеството, цената ни за доставка ще бъде ниска. За да разберете нашата цена за доставка, просто ни се обадете.
Минимално количество за поръчка 60 Чували
Тегло
Макс. к-во в опаковка 20 чувала / палет
Тегло (кв.м) 30 kg
Тегло без опаковка (кг) 1000 Kg
Тегло с опаковка (кг) 50 Kg
Характеристики
Вариации в цвета Средно
Диаметър 3-5 mm
Материал Мрамор
Обработка Глиц
Подходящо за Аксесоари
Препоръчително за Градинска декорация
Градински ландшафт
Продуктов номер MPN-2002
Продуктова селекция Стандарт
Цвят Бял
Коментари за продукта
За момента няма коментари от наши клиенти.
Напишете коментар

 

Научете първи последните новини

Абонирайте се за нашия бюлетин:

Социални медии

Свържете се с нас:
© 2010-2018 PIATRAONLINE е регистрирана търговска марка на ROCK STAR CONSTRUCT SRL РУМЪНИЯ, Номер по ДДС: RO22680005, J40/2648/2007. Цените са в ЛЕВА с ДДС (20%). Доставяме най-висококачествени продукти на много достъпни цени.
Инфо център